Testiomoniale

Va multumesc pentru livrarea de astazi. Mama mi-a povestit despre prezentarea si eleganta dumneavoastra deosebita. O absoluta incantare si bucurie intr-o zi speciala pentru mama mea. Cu mare drag recomand serviciile dumneavoastra. Mult succes si numai bine.
Multumesc frumos, apreciez mult ca ati fost foarte rapizi cu comanda. sunt foarte multumita de serviciile firmei. toate cele bune
Спасибо. Качество обслуживания просто на высоте!
Уже который раз прибегаю к услугам moldflowers и как всегда все на высшем уровне: качество исполнения, свежесть цветов, время доставки.
Спасибо большое за доставку счастья и радости.
Multumesc mult de livrare la timp si calitativa.
Не заказывал онлайн, но купил по месту нахождения салона и всем доволен. Хорошие ребята, сделали и скидку. Буду и дальше обращаться.
Неожиданно приятно!!! Салон Moldflowers учат верить в Чудеса!!!!
Voi mai folosi serviciile voastre :)
Destinatarul mi-a confirmat. Este totul in regula. A specificat ca este cel mai frumos buchet pe care l-a primit. Va multumesc foarte mult. Voi folosi si pe viitor serviciile dumneavoastra cu cea mai mare incredere si de asemenea va voi recomanda mai departe.
Tin sa va multumesc, mama mea a primit florile la timp si a fost foarte impresionata. Multumesc intregii echipe care a facut posibila toata aceasta tranzactie, sunteti o veriga importanta intre doua persoane care vor sa faca placere una alteia.
o zi buna roxana!
Va multumesc !
Va multumesc mult pentru amabilitate. Totul a fost mai mult decat perfect. Mii de multumiri!!!
Postare noua