• Felicitare gratis
    la fiecare comanda
  • Poza confirmare
    a destinarului
  • Cele mai proaspete
    flori!
  • Cei mai buni
    floristi
  • 12 metode
    de plata

Livrare flori in Anenii Noi

Cojocari Alina
17 July 2018

Acum aveti posibiltatea de a comanda cele mai proaspete flori cu orice motiv sau pentru orice ocazie cu livrarea in Anenii Noi. Noi vom livra flori la orice adresa, in timpul convenabil pentru Dvs. Noi oferim livrare gratuita. In plus, oferim servicii de decorare a salilor pentru nunti si alte evenimente. Florarii cu experienta vor crea buchetul viselor voastre. Puteti alege buchetul miresei, buchete romantice sau flori in ghiveci pe care le vor aprecia persoanele dragi. Florile — sunt un cadou mereu placut.

Mai mult de atat, impreuna cu flori puteti darui si jucarii moi, dulciuri, certificate cadou sau parfumuri. Toate acestea vi le ofera magazinul nostru online de flori si cadouri cu livrare in Anenii Noi care este la dispozitie non stop. Suntem mereu la dispozitia Dvs si suntem bucurosi sa va ajutam. Adresati-va la orice ora, veti ramane multumiti de colaborarea cu noi.

De asemnea livram flori in urmatoarele localitati: Albita, Balmaz, Batic, Beriozchi, Botnarestii Noi, Botnaresti, Varnita, Bulboaca, Gura Bicului, Delacau, Geamana, Zolotievca, Calfa, Calfa Noua, Chetrosu, Chira, Cobusca Veche, Cobusca Noua, Cretoaia, Larga, Maximovca, Merenii Noi, Mereni, Mirnoe, Nicolaevca, Ochiul Ros, Picus, Puhaceni, Roscani, Ruseni, Salcia, Socoleni, Speia, Telita Noua, Todiresti, Troita Noua, Floreni, Floresti, Hirbovat, Hirbovatul Nou, Tintareni, Ciobanovca, Serpeni.

Pune o notă:
Lasă un comentariu:
* Toate campurile sunt obligatorii...
0 Comentarii:
Lasă un comentariu folosind Facebook:
Va asteptam la noi in salon:
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna