Filtrează

Filtrează Rezultatele:
Preț:
Culoare:
Ambalaj:
Compoziție:
Ocazie:
Pentru Cine:
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Cei mai buni
  floristi
 • 12 metode
  de plata

101 TRANDAFIRI

Sortează după:
Afișează pe pagină:
Filtrează rezultatele
5572 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
5572 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27

Probabil fiecare femeie visează la un buchet format din 101 de trandafiri. Dacă în trecut o astfel de compoziție florală era doar un vis, acum puteți achiziționa un buchet format din 101 de trandafiri în magazinul online Mold Flowers. Pentru realizarea unui astfel de buchet se folosesc nu doar trandafiri olandezi, ci și trandafiri ecuadorieni. Acest lucru se datorează faptului că aceste flori își păstrează aspectul frumos mult mai mult timp decât trandafirii obișnuiți și, în plus, au un parfum plăcut.

Avantajele acestei compoziții constau în faptul că florile pot bucura privirea destinatarului pentru o perioadă îndelungată. Dacă achiziționați 101 de trandafiri într-o cutie specială, aceștia nu necesită chiar și udare, deoarece în recipient există o burete care înlocuiește solul pentru flori. De asemenea, o astfel de compoziție florală este ușor de transportat, deoarece o puteți așeza oriunde.

Floriștii experimentați sunt pregătiți să creeze pentru dvs. un buchet din trandafiri în diferite nuanțe, iar alegerea depinde exclusiv de preferințele dvs. Un buchet format din 101 de trandafiri arată foarte reprezentativ și are un aspect neobișnuit. Puteți oferi un astfel de cadou atât soției, cât și părinților dragi pentru orice sărbătoare.

Puteți comanda în magazinul online Mold Flowers un buchet ambalat în folie transparentă sau hârtie kraft. Pe site sunt prezentate câteva variante de compoziții pregătite, ale căror fotografii le puteți examina cu atenție. Cu toate acestea, dacă aveți anumite preferințe, spuneți-le cu siguranță florariilor. Aceștia vor putea crea pentru dvs. un buchet neobișnuit, care nu va lăsa pe nimeni indiferent! Comandați în orice moment convenabil pentru dvs.

Principala noastră bazață a magazinului online constă în faptul că funcționăm fără întrerupere, astfel că chiar dacă ați uitat de o sărbătoare importantă, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece un astfel de buchet frumos poate fi livrat în decursul zilei.

Ce spun clientii despre noi