Livrare

Livrare gratuită


Costul livrării comenzii buchetelor și cadourilor este de 0 lei, dacă suma comenzii Dumnevoastră depășește 500 lei.
În cazul în care comanda Dumnevoastră nu depașește 500 lei, livrarea în raza orașului Chișinău va costa 50 lei. Garantia de livrare in decurs de o ora se raspandeste doar la comenzile plasate in perioada orarului de lucru a salonului si confirmate de operator ca pot fi livrate intr-o ora(depinde daca sunt florile in stock, de complexitatea realizarii compozitiei s.a.). Precizati posibilitatea contactand direct operatorul.

Serviciul livrare gratuită este valabil doar pentru orașul Chișinău.

Metodele de livrare

În dependență de dorințele Dumnevoastră se efectuează:

Livrarea prin apelul preliminar al destinatarului. Noi apelăm destinatarul înainte de livrare și specificăm ora și adresa. La complectarea comenzii Dumnevoastră puteți să indicați, să anunțăm sau nu destinatarul că e livrare de flori.

La efectuarea comenzii în zile de sărbătoare noi apelăm destinatarul din timp (cu o zi sau câteva zile înainte de livrare), ne-descoperind informație despre client și cadou.

Livrarea fără apel în perioada indicată de timp. Noi nu apelăm destinatarul și păstrăm efectul surpriză în timpul livrării.

Condițiile livrării surpriză

În cazul lipsei destinatarului în timpul livrării curierul v-a aștepta 15 min. Comanda se livrează destinatarului personal și nu poate fi lăsată vecinilor. În cazul livrării repetate poate fi nevoie de plată în avans (de la costul serviciului livrării până la costul comenzii alese și serviciului livrării). Livrarea la adresa de serviciu, comanda poate fi lăsată la recepție sau la colegi cu condiția confirmării prezenței destinatarului la locul de muncă în ziua livrării.

Atentie! Livrarea pe timp de noapte de la 22:00 la 7 dimineata se achita separat si costa 199 de lei indeferent de costul comenzii. Livrare pe timp pentru cea mai apropiata noapte poate fi comandata NU mai tarziu de 19:00.

Transmiterea comenzii

Livrarea la locul de muncă sau la hotel. Dacă adresa livrării buchetului este hotel sau Office Center, noi putem garanta livrarea doar pînă la recepție, deoarece curierului poate să-i fie refuzat accesul la numărul sau oficiul destinatarului. Prin urmare, pentru o livrare reușită a comenzii Dumnevoastră este nevoie să indicați numărul camerei, în care locuiește/lucrează destinatarul și numărul lui de telefon pentru ca să-l anunțăm de livrarea cadoului.

Livrarea acasă. Comanda se livrează personal destinatarului și în cazul lipsei acestuia nu poate fi transmisă vecinilor.

Situații problematice...

  • Dacă destinatarul lipsește la momentul livrării.
  • In cazul conditiilor meteo nefavorabile(inundatie, ninsori etc) sau a starii proaste a drumurilor comanda poate fi livrata cu intirziere sau dupa incetarea acestora si inlaturarea urmarilor de catre autoritati (la discretia prestatorului de serviciu).
  • Dacă destinatarul lipsește la momentul livrării, curierul va aștepta neapărat 15 min . Dacă destinatarul nu are posibilitatea să primeasca cadoul în timpul stabilit, angajații Serviciului Clienți imediat o să ia legătura cu Dumnevoastră pentru stabilirea livrării repetate. La livrarea repetată poate fi nevoie de suprataxă (de la costul serviciului livrare pînă la costul mărfii comandate și a serviciului livrare).
  • Dacă adresa sau contactele destinatarului au fost indicate greșit sau incomplet.
  • Dacă adresa sau contactele destinatarului au fost indicate greșit sau incomplet, efectuarea comenzii Dumnevoastră poate semnificativ să se rețină. Pentru a evita astfel de situații, vă rugăm să vă asigurați că toate datele destinatarului sunt veridice.
  • Dacă buchetul nu a fost livrat din cauza obstacolelor (ușa încuiată, sistem de control-acces)
  • Dacă curierul nu a fost anunțat din timp de eventualele obstacole, există varianta de livrare repetată. Pentru evitarea acestor situații, complectând comanda, rugăm să indicați specificul accesului la destinatar: codul la interfon, posibilitatea trecerii prin sistemul control-acces ș.a.).

Starea comenzii...

După ce comanda Dumnevoastră va fi livrată, veți primi un mesaj care va fi dublat la adresa de e-mail. Mesajele se transmit la numerele din Moldova cu condiția că în contacte este indicata țara Republica Moldova. La fel dacă la complectarea comenzii ați cerut poza la momentul înmânării comenzii , aceasta va fi transmisă la adresa electronică.

Confidențialitate

La livrarea comenzii curierul anunță destinatarul că ultimul urmeaza să primească un buchet achitat. Noi nu dezvăluim numee clientului sau alte date despre acesta. Dacă Dumnevoastră doriți să transmiteți destinatarului orice informație, aveți posibilitatea să indicați aceasta în cardul de însoțire a florilor.

Livrarea comenzilor pe teritoriul republicii Moldova

In Chisinau, precum si in suburbiile orasului livrarea se livreaza in 2-4 ore dupa achitarea acesteia.
In restul raioanelor Moldovei, comanda poate fi livrata in 12-24 ore dupa achitarea acesteia.

Comanda minima - 300 LEI

mun. Chișinău:
Raioane:
Primirea apelurilor telefonice: 7:00-22:00
MoldFlowers.md – calitate și siguranță la prețuri disponibile!
Program de lucru:
Ln-Dum: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27