Filtrează

Filtrează Rezultatele:
Preț:
Culoare:
Ambalaj:
Compoziție:
Ocazie:
Pentru Cine:
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Cei mai buni
  floristi
 • 12 metode
  de plata

FLORI

Sortează după:
Afișează pe pagină:
Filtrează rezultatele
472 MDL
568 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
Reducere
99 MDL
Adaugă în Favorite
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27

Flori la comanda Chisinau Moldova

Internet-magazinul MoldFlowers.md este bucuros să vă propună cea mai largă alegere de flori la bucată. Începând cu flori de câmp și terminând cu cele mai rare și exclusive exotice flori. De asemena pe site-ul nostru puteți singuri să vă culegeți un buchet de flori dina cele flori care vă doriți, iar floriștii noștri iscusiți o să confecționeze din ele un buchet nemaipomenit.

La noi puteti comanda flori in Chisinau la cele mai convenabile preturi, acum livrarea florilor la domiciliu in Chisinau a devenit mai accesibila. Magazinul nostru de flori lucreaza non stop. Consultantii magazinului sunt la dispozitia Dvs 24/24, ei sunt gata sa va raspunda la toate intrebarile. La noi activeaza cei mai iscusiti florari care vor crea buchetul si vor lua in considerare toate dorintile Dvs, precum si specificul sarbatorii. Deasemenea decoram salile pentru nunti si banchete. Daca ati decis sa comandati livrarea florilor in Chisinau atunci ati ajuns la destinatie, magazinul nostru de flori va ofera tot ce este mai bun, cele mai proaspete flori care vor fi livrate la timp, la domiciliu, la oficiu sau la orice eveniment, oriunde va avea loc acesta.

La noi deasemenea puteti gasi cadouri, acestea sunt jucarii frumoase, parfumuri rafinate, dulciuri si certificate cadou. Acum nu mai trebuie sa mergeti la diverse magazine in cautarea florilor si a cadourilor, nu veti cheltui timpul Dvs valoros si niciodata nu veti fi surprins nepregatit, daca veti fi invitat la un eveniment. Apelati-ne chiar acum sau efectuati o comanda prin site si cu Dvs va lua legatura un cinsultant amabil.

Ce spun clientii despre noi
Intrebari frecvente