Filtrează

Filtrează Rezultatele:
Preț:
Culoare:
Ambalaj:
Compoziție:
Ocazie:
Pentru Cine:

BUCHETE

Sortează după:
Afișează pe pagină:
Filtrează rezultatele
969 MDL
Adaugă în Favorite
Bestseller
472 MDL
568 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
Reducere
1463 MDL
Adaugă în Favorite
443 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
1035 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
896 MDL
Adaugă în Favorite
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27

Facem ca ocaziile speciale sa fie luminoase, pline de bucurie si de inspiratie cu buchetele noastre rafinate si stralucitoare. Și iata de ce, fiind unul dintre liderii in livrarea de flori in Chisinau si in toata Moldova, aducem zambete, culori si emotii.

Oricare ar fi ocazia, de la declaratia de dragoste la sarbatorirea unei ocazii speciale sau aducerea de bucurii in viata cuiva, avem buchetele pentru a marca fiecare moment cu stil si eleganta.

Alegeti din colectia noastra extinsa de buchete deosebite, create cu grija si atentie de catre florarii nostri talentati. Fiecare buchet este o opera de arta florala, folosind cei mai proaspeti si mai fini trandafiri, hortensii, orhidee, eustoma si multe alte soiuri de flori.

Pentru un aspect foarte curat si simplu, alegeti un singur tip de flori in buchet. Sau puteti alege un buchet mai complicat. Un astfel de buchet se poate armoniza cu multe alte tipuri de flori si poate prezenta o explozie speciala de culoare si textura.

Cu serviciul nostru de livrare rapida si eficienta, ii puteti surprinde pe cei dragi in cel mai neasteptat mod. Trimiteti un buchet de flori ca un gest romantic, o ocazie de sarbatoare sau doar pentru a le aduce un zambet pe buze.

Fiecare buchet are propria poveste unica si interesanta de spus. Comanda-ti buchetul chiar acum. Gandurile tale vor fi livrate destinatarului sub forma unui buchet frumos. Trimiteti buchete la Chisinau si in toata Moldova si lasati magia florilor sa puna stapanire pe voi!

Ce spun clientii despre noi