Filtrează

Filtrează Rezultatele:
Preț:
Culoare:
Ambalaj:
Compoziție:
Ocazie:
Pentru Cine:
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Cei mai buni
  floristi
 • Metode sigure
  de plata

CADOURI SI ACCESORII

Sortează după:
Afișează pe pagină:
Filtrează rezultatele
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27

Bine ati venit in universul nostru al frumusetii si al cadourilor, unde fiecare moment special devine o experienta memorabila prin intermediul serviciului nostru de livrare flori si cadouri. Va aducem o varietate de cadouri speciale care sa completeze si sa amplifice emotiile transmise prin fiecare gest.

Pe langa buchetele noastre deosebite, clientii nostri au posibilitatea sa comande o gama diversa de cadouri pentru a adauga o nota de surpriza si caldura fiecarui eveniment. Printre optiunile noastre se numara jucarii de plus pentru a aduce zambetul pe fetele celor dragi, cosuri cu fructe pentru a oferi un cadou sanatos si delicios, torturi si dulciuri, buchete comestibile pentru a imbina frumusetea florala cu gustul savuros, baloane umplute cu heliu pentru a crea atmosfera usoara si vesela, toppere pentru tort si multe alte surprize pline de creativitate.

Fiecare produs este selectat cu atentie si pregatit cu dragoste pentru a transforma fiecare livrare intr-o experienta unica si de neuitat. Cu serviciul nostru de livrare eficient si prompt, suntem aici pentru a va ajuta sa oferiti momente pline de bucurie si emotie celor dragi.

Explorati colectia noastra de cadouri si bucurie si alegeti optiunea perfecta pentru a face fiecare ocazie speciala cu adevarat memorabila. La noi, fiecare cadou spune o poveste unica si aduce un zambet autentic pe chipurile celor apropiati. Comandati acum si lasati-ne sa transformam fiecare eveniment intr-un festival de emotii si bucurie!

Ce spun clientii despre noi