Filtrează

Filtrează Rezultatele:
Preț:
Culoare:
Ambalaj:
Compoziție:
Ocazie:
Pentru Cine:
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Cei mai buni
  floristi
 • 12 metode
  de plata

TRANDAFIRI

Sortează după:
Afișează pe pagină:
Filtrează rezultatele
969 MDL
Adaugă în Favorite
Bestseller
443 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27

Bun venit in lumea subtilitatii si a frumusetii, pe care v-o ofera Moldflowers livrarand trandafiri in Moldova. Nu sunt doar flori, ci opere de arta care au fost create pentru a da viata celor mai emotionante momente ale vietilor voastre.

Alegeti culoarea prin care va puteti exprima starea sufleteasca si intensitatea sentimentelor Dvs.: de la albul clasic, rosul pasional si rozul delicat pana la nuante vibrante de portocaliu sau violet, negru sau albastru.

Noi va oferim ocazia unica sa comandati un buchet cu 15 sau 21 chiar 51 sau 101 trandafiri. Este modul perfect de a demonstra dragostea, de a arata recunostinţa sau adauga o emoţie si bucurie intr-o zi obişnuita pentru cineva special. Fie ca este vorba despre o ocazie speciala, o intalnire romantica ori doar dorinţa de a aduce bucurie cuiva – acestea sunt cele mai bune momente cand ar trebui sa utilizaţi serviciile noastre.

De la elegantele de 40 cm pana la cele luxoase de 110 cm, trandafirii nostri va deschid un spatiu nesfarsit pentru a crea aranjamente cu creativitatea si personalitatea Dumneavoastra. Un avantaj al buchetelor noastre este ca fiecare poate gasi ceva dupa gustul sau si poate crea o atmosfera de frumusete aparte.

Profesionistii nostri garanteaza ca toti trandafirii sunt prospeti si de calitate. Deschideti usa cea mai buna parfum si culoare de trandafiri. Efectuati o comanda chiar acum si impreuna cu noi aveti un moment unic de placere si surpriza.

Ce spun clientii despre noi