Filtrează

Filtrează Rezultatele:
Preț:
Culoare:
Ambalaj:
Compoziție:
Ocazie:
Pentru Cine:
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Cei mai buni
  floristi
 • Metode sigure
  de plata

Ursuleţi de pluş

Sortează după:
Afișează pe pagină:
Filtrează rezultatele
498 MDL
Adaugă în Favorite
1807 MDL
Adaugă în Favorite
1049 MDL
Adaugă în Favorite
580 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
550 MDL
Adaugă în Favorite
217 MDL
Adaugă în Favorite
293 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
360 MDL
Adaugă în Favorite
Produs Nou
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27

Suntem pasionati sa aducem bucurie in viata dumneavoastra prin intermediul celor mai dulci si prietenoase personaje de plus. Fie ca doriti sa oferiti un cadou plin de caldura si tandrete sau sa completati livrarea de flori cu o surpriza extra, Moldflowers va asteapta sa va alaturati.

Experimentati farmecul unic al unei imbratisari cu un ursulet de plus adorabil, fie el un companion minunat pentru cei mici sau o declaratie de dragoste pentru cei mari. La noi, nu oferim doar jucarii de plus, ci povesti vii si emotii impachetate cu grija pentru a aduce zambete sincere.

Livrarea noastra de ursuleti de plus este mai mult decat un simplu act de cumparare - este o calatorie in lumea prieteniei si a confortului. Cu noi, puteti personaliza fiecare comanda, alegand dintr-o varietate de personaje si dimensiuni. 

Comandati un buchet de flori elegant si completati-l cu un ursulet de plus care sa aduca un zambet fermecator destinatarului dumneavoastra.

Noi ne straduim sa aducem un strop de caldura in fiecare casa din Chisinau si din intreaga Moldova. Cu fiecare comanda, nu livram doar produse, ci impartasim emotii si cream momente memorabile. Inconjurai-va de tandrete si bucurie, alegand Molflowers pentru fiecare ocazie speciala.

Ce spun clientii despre noi