Magazin de Flori Chisinau.Florarie Online Chisinau

MoldFlowers - este...

MoldFlowers – este o echipă de experți - florari, un studio-design care se ocupă cu decorarea evenimentelor, precum și salon florar, în care puteți vedea și atinge toate creațiile noastre și să vă convingeți de calitatea superioară a produselor noastre. Noi creăm buchete elegante și proaspete, compoziții, jucării originale compuse din flori, în fiecare zi livrăm prin Chișinău.

Gama noastră de produse ...

La noi veți găsi o selecţie largă de produse — flori la bucată, buchete, compoziții florale ca jucăriile şi buchetele, deasemenea realizăm oformări florale pentru orice ocazie care reflectă chiar și cele mai îndraznețe idei. Florarii noștri va prezintă cele mai reușite realizări ale floristicii moderne, deasemenea și mult îndrăgita floristica clasică. Daca nu puțeti găsi pe site-ul nostru ceea ce vă interesează, suntem gata să realizăm la comandă orice creație doriți, pentru aceasta puteți utiliza serviciul - realizează comanda in conformitate cu imaginea!

...și nu numai

În afară de flori noi vă propunem jucării, dulciuri, coșuri cu produse alimentare, certificate-cadou și alte cadouri originale. Toate cadourile noastre – sunt de la cei mai buni producători mondiali, ele se combină perfect cu compozițiile florale și vor fi o complectație ideala a felicitării Dvs.

Ce fel de comenzi realizăm…

Compania MoldFlowers este gata să realizeze orice comenzi, de la livrarea unei flori pîna la sute și mii de buchete. Din acest motiv printre clienții noștri fideli se numără nu numai zeci de mii de persoane, dar și multe companii mici și mari. Dorința clientului este o lege pentru noi și suntem gata sa confecționăm pentru Dvs din flori vii, tot ce vă doriţi și în termeni scurți să livrăm în orice colț al Chișinăului.

La noi realizarea comenzilor este sigura…

Noi garantăm confidențialitate deplină a informațiilor referitoare la comenzi și siguranta plăților online. Adresîndu-vă la MoldFlowers, puteți fi siguri în confidențialitate şi sigurantă, pentru că am făcut tot ce este necesar pentru aceasta.

Veţi vedea ca am livrat ...

Puteți comanda fotografii digitale ale destinatarului în momentul livrării. Suntem încrezuți că aceasta va fi un plus binevenit la serviciile oferite de noi: va veți asigura conform fotografiei că a fost livrat buchetul comandat și în albumul Dvs va apărea înca o poză cu destinatarul plăcut surprins.

De ce suntem cei mai buni ...

A fi cei mai buni pentru noi înseamna în primul rînd la maxim să conștientizăm responsabilitatea noastră față de clienți, ca aceștea nici într-un moment să nu să se dezamagească în faptul că s-au încredințat anume nouă. Noi niciodată nu ne oprim la ceea ce am obținut, permanent actualizăm sortimentul buchetelor și compozițiilor și ne perfecționăm abilitațile.

MoldFlowers.md— este calitate și siguranță la prețuri accesibile!

Program de lucru:
Ln-Dum: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Va asteptam la noi in salon:
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27