• Respectam toate normele
  anti COVID-19
 • Cei mai buni
  floristi
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului

Livrare Flori in Glodeni

Cojocari Alina
17 July 2018

Florie sunt un cadou perfect pentru cei dragi. Puteti bucura cu un astfel de cadou persoana iubita sau rudele. Impreuna cu florile alese puteti darui si o cutie cu ciocolate. Acest gest este placut fiecaruia. Nu-i asa? Acum livrarea florilor este accesibila si in Glodeni la cel mai convenabil pret. Pe site-ul magazinului nostru veti gasi o gama larga de buchete, flori de camera si cadouri.

De asemenea buchetul poate fi facut la comanda. Noi vom lua in considerare doate dorintele Dvs si vom crea o capodopera din flori. Floristii nostri creaza bucete pentru mireasa foarte fine, atragatoare si delicate, decoreaza cu gust salile pentru orice sarbatoare. Adresati-va la noi chiar acum, noi va vom ajuta.

De asemenea livram flori si in urmatoarele loclitati: Balatina, Bisericani, Brînzeni, Viişoara, Ustia, Butesti, Cajba, Camenca, Camencuta, Tomestii, Clococenii Vechi, Ciuciulea, Cot, Cobani, Cuhneşti, Dusmani, Fundurii Noi, Fundurii Vechi, Glodeni, Hijdieni, Tomestii Noi, Stircea, Iabloana, Limbenii Noi, Limbenii Vechi, Lipovat, Moara Domneasca, Molesti, Movileni, Nicolaevca, Petrunea, Serghieni, Soroca, Sturzovca, Stircea.

Pune o notă:
Lasă un comentariu:
* Toate cimpurile sunt obligatorii...
0 Comentarii:
Lasă un comentariu folosind Facebook:
Va asteptam la noi in salon:
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna