• Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Cei mai buni
  floristi
 • Metode sigure
  de plata

Livrare flori in Leova

Cojocari Alina
21 July 2018

Daruiti celor dragi doar ce este mai bun impreuna cu magazinul nostru de flori online. Noi vom livra orice buchet si cadourile alese de Dvs in Leova. La fel noi va propunem decorarea exclusiva a salilor pentru orice eveniment. La noi puteti gasi nu doar flori obisnuite, noi cream buchete unicale din cele mai rafinate flori de calitate superioara. Comandati un cos cu flori, un buchet enorm de crizanteme, crini, lalele sau garoafe. Pentru persoanele dragi puteti completa buchetul cu o cutie de ciocolate sau jucarii.

Este de mentionat ca un asemenea gest din partea Dvs va darui multe impresii si emotii pozitive si va ramine pentru totdeauna in memorie. Noi vom livra buchetele si cadourile in orice moment al zilei sau a noptii, pentru ca noi lucram pentru Dvs si efectuam livrari 24/24.

La fel livram flori si in urmatoarele localitati: Bestemac, Borogani, Baius, Cazangic, Ceadir, Cneazevca, Cociulia Noua, Colibabovca, Covurlui, Cupcui, Cuporani, Cimpul Drept, Cizlar, Filipeni, Frumusica, Hirtop, Hanasenii Noi, Iargara, Leova, Meseni, Nicolaevca, Orac, Pitesti, Romanovca, Seliste, Sirma, Sarata Noua, Sarata-Razesi, Sarateni, Saratica Noua, Saratica Veche, Tigheci, Tochile-Raducani, Tomai, Tomaiul Nou, Troian, Troita, Victoria, Vozneseni

Pune o notă:
Lasă un comentariu:
* Toate cimpurile sunt obligatorii...
0 Comentarii:
Lasă un comentariu folosind Facebook:
Va asteptam la noi in salon:
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna