• Cei mai buni
  floristi
 • Metode sigure
  de plata
 • Cele mai proaspete
  flori!
 • Felicitare gratis
  la fiecare comanda
 • Poza confirmare
  a destinarului

Livrare flori in Orhei

Cojocari Alina
16 July 2018

Livram flori in orasul Orhei(Moldova). Comandind flori la Moldflowers Dumneavoastra puteti fi siguri in alegerea facuta, livram doar flori prospete, in termen si la un pret convenabil. Pentru a alege buchetul apasati butonul de mai jos.

Cu totii cunoastem ca nici un eveniment festiv nu poate avea loc fara flori. Daruiti des flori si cunoasteti cit timp este nevoie pentru a gasi buchetul potrivit. Mai mult, nu este atit de simplu sa gasiti flori proaspete, dar cu flori de calitate proasta nu este placut sa mergeti la zi de nastere sau nunta. In asemenea situatii noi va venim in ajutor. In Orhei acum este disponibila serviciul nostru de livrre a celor mai proaspete si rafinate flori. Nu va veti simti incomod daruind buchetul livrat de noi. Mai mult, veti economisi timp. La noi gasiti o gama larga de flori in ghiveci. Este suficient doar sa accesati site-ul nostru si sa plasati o comanda.

La fel livram flori si in urmatoarele localitati : Andreevca, Berezlogi, Biesti, Bolohan, Branesti, Braviceni, Budai, Bulaiesti, Butuceni, Camencea, Chiperceni, Cihoreni, Ciocilteni, Cismea, Clisova, Clisova Noua, Crihana, Cucuruzeni, Cucuruzenii de Sus, Curchi, Discova, Donici, Fedoreuca, Furceni, Ghetlova, Hulboaca, Hijdieni, Inculet, Isacova, Ivancea, Izvoare, Jeloboc, Jora de Jos, Jora de Mijloc, Jora de Sus, Lopatna, Lucaseuca, Mana, Mitoc, Morovaia, Morozeni, Mirzaci, Mirzesti, Malaiesti, Neculaieuca, Noroceni, Ocnita-Razesi, Ocnita-Tarani, Orhei, Pelivan, Peresecina, Piatra, Pocsesti, Podgoreni, Pohorniceni, Pohrebeni, Putintei, Seliste, Sirota, Slobozia-Hodorogea, Step-Soci, Susleni, Samananca, Tabara, Teleseu, Trebujeni, Tirzieni, Vatici, Vorotet, Viprova, Viscauti, Zahoreni, Zorile, Sercani.

Pune o notă:
Lasă un comentariu:
* Toate cimpurile sunt obligatorii...
0 Comentarii:
Lasă un comentariu folosind Facebook:
Va asteptam la noi in salon:
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Traian 22
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Vn: 09:00-19:00 Sim: 10:00-17:00 Dm - zi de odihna