• Felicitare gratis
    la fiecare comanda
  • Poza confirmare
    a destinarului
  • Cele mai proaspete
    flori!
  • Cei mai buni
    floristi
  • 12 metode
    de plata

Livrare flori în Taraclia

Cojocari Alina
27 November 2018

TaracliaAcum livrarea celor mai proaspete flori se efectuiază și în Taraclia. Buchete gata aranjate și dorințele individuale a clienților, cele mai obișnuite și incredibile compoziții, culori, forme și stiluri - toate le puteți realiza, iar floriștii noștri cu experiență vă vor ajuta cu plăcere. Livrarea ca și primirea comenzilor se face non-stop (24/24) și la orice oră convenabilă pentru Dvs. Compoziția florală o puteți oricînd completa cu un cadou din magazinul nostru, care va fi nu doar un plus plăcut, dar și un semn de o atenție deosebită din partea Dvs. Sinceritatea și dorința din suflet de a felicita persoanele dragi va fi transmisă de către curierii noștri la destinație. Ei vor livra nu doar cadourile din partea Dvs. dar și buna dispoziție, care este întodeauna inclusă! De asemenea, la orice buchet în calitate de cadou se anexează o felicitare, iar curierii noștri sunt pregătiți să se transforme în orice personaj astfel încât livrarea cadoului să fie de neuitat și să trezească mult timp amintiri frumoase.

Sunați, scrieți, iar consultanții noștri vă vor răspunde cu plăcere la toate întrebările! Telefonul de contact: +373 67 207 207 sau prin intermediul site-ului.

De asemenea livrăm flori în următoarele localități: Alexandrovca, Alexeevca, antonovca, bezeni, Bobulești, Bursuc, Băhrinești, Valea Rădoaei, vertiujeni, Vărvărăuca, Văscăuți, Vulcănești, Gvozdova, Ghindești, Gura Camencii, Gura Căinarului, Domuljeni, Dondușeni, Dumitreni, Japca, Zarojeni, Zăluceni, Ivanovca, Izvoare, Iliciovca, Ion Vodă, Cașunca, Chirilovca, Comrat, Coșernița, Cunicea, Cuhureștii de Jos, Cuhureștii de Sus, Căprești, Lunga, Maiscoie, Mihailovca, Mărinești, Mărculești, Napadova, Nicolaevca, Octiabriscoe, Prăjila, Prodăneștii Vechi, Prodănești, Putinești, Roșieticii Vechi, Roșietici, Rădulenii Vechi, Rădulenii Noi, Sevirova, Scăieni, Stînceni, Sîrbești, Sănătăuca, Taraclia, Temeleuți, Trifănești, Tîrgul Vertiujeni, Unchitești, Florești, Frumușica, Frumușica Nouă, Frunzești, Făgădău, Hîrtop, Țipordei, Țîra, Ceadîr-Lunga, Cenușa, Cernița, Ciripcău, Ciutulești, Ștefănești.

Pune o notă:
Lasă un comentariu:
* Toate campurile sunt obligatorii...
0 Comentarii:
Lasă un comentariu folosind Facebook:
Va asteptam la noi in salon:
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna