• Felicitare gratis
    la fiecare comanda
  • Poza confirmare
    a destinarului
  • Cele mai proaspete
    flori!
  • Cei mai buni
    floristi
  • 12 metode
    de plata

Livrare Flori in Tiraspol

Cojocari Alina
21 April 2018

Noi va venim in ajutor, daca Dumneavoastra doriti sa daruiti flori sau cadou persoanei scumpe. De fiecare data ne grabim sa livram flori minunate la adresele indicate, astfel aducind sarbatoare in casele oamenilor. Serviciul nostru de livrare a florilor este foarte profitabil, noi am depus efort sa-l facem accesibil pentru toti, la fel, ca si florile, pe care le propunem. La noi veti gasi flori si cadouri la orice gust si la orice pret. Aveti posibilitatea de a darui atit un buchet de flori modest, cit si un cos plin de o multime de trandafiri de lux.

Nu uitati despre oamenii apropiati, creati o buna dispozitie pentru ei si daruiti-le cele mai placute impresii impreuna cu livrarea noastra de flori. Noi deasemenea compunem buchete pentru mirese, decoram salile de festivitati. Este demn de remarcat faptul, ca in floristica de nunta la noi lucreaza specialisti adevarati, care sunt capabili sa creeze capodopere adevarate din flori pentru buchetul miresei. Decorul extraordinar – este ceea, ce deosebeste buchetele noastre, create cu gust rafinat. Veti fi satisfacuti la maxim.

La fel livram flori in urmatoarele localitati: Dnestrovsc, Cremenciug.

Pune o notă:
5 /5 Голосов 1
Lasă un comentariu:
* Toate campurile sunt obligatorii...
1 Comentarii:
  • Виктор
    10 January 2019 la 01:52
    Отличный сервис! Рекомендую! Компания хоть и не из Тирасполя из-за чего сама доставка немного дороже но сервис на голову выше чем у местных, в никакое сравнение не идет.
Lasă un comentariu folosind Facebook:
Va asteptam la noi in salon:
Adresa noastră:
Chisinau, bd, Dacia 27
Program de lucru:
Comenzile pe site se primesc si se prelucreaza 24/24. In salon de Ln-Dm: 07:00-22:00 Fara zile de odihna